Göteborgs Konserthus 1920-talets hisnande mångfald

Evenemanget har ägt rum. Kammarmusik i en berusande blandning med musiker ur Göteborgs Symfoniker.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stora salen
225-295 kr Student 112-147 kr

Evenemanget har ägt rum

Skön och vemodig 1900-talsmusik av kända och mindre kända tonsättare, en berusande blandning som tillfredsställer både längtan efter vackra melodier och fräcka vändningar.

Helvi Leiviskä kommer att bli en favorit för alla som stått och längtat med näsan tryckt mot ett regnigt fönster. Weill och Tailleferre blandar lek och allvar i sina verk medan Ireland tecknar pampiga klippor och upprört hav. Med musiker ur Göteborgs Symfoniker. Solist i Kurt Weills violinkonsert: Marja Inkinen Engström.

Konserten är flyttad till Stora salen

För att du ska få den bästa ljudupplevelsen på Weills Violinkonsert har vi valt att flytta denna konsert från Stenhammarsalen till Stora salen. Platserna kommer att vara onumrerade. Om det står Stenhammarsalen på din biljett eller ditt abonnemangskort så har du självklart entré till konserten även när den nu ges i Stora salen.

Program
Paus 25 minMedverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Simon Crawford-Phillips piano och dirigent

Marja Inkinen Engström violin

Antonio Hallongren cello

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang