Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: Knopp och Kotte – de glömda sångernas skog

Evenemanget har ägt rum. Abonnemangskonserten är inställd. Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras.

Speltid ca: 45 min inkl paus Scen: Stora salen
160-230 kr Barn 80-115 kr

Evenemanget har ägt rum

Abonnemangskonserten är tyvärr inställd. Vi återkommer så snart vi kan till er som är berörda med detaljinformation om vad som gäller kring till exempel kompensation. Generellt gäller att vi återköper alla biljetter till Göteborgs Symfonikers egna arrangemang, enskilda såväl som inom abonnemang.

Återbetalning sker automatiskt så snart vi vet hur vårsäsongen påverkas, dock senast 1 juni2021. Mer info om hur återbetalningen går till och beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Nästa biljettsläpp planeras till 27 februari kl.11.00 och gäller konserterna i perioden 28 mars-6 juni. Du som är abonnent har online-förtur till biljetterna via din webbprofil med start den 26 februari kl. 11.00.

Varmt välkommen att också ta del av konsertutbudet på GSOplay, när och var du vill.

——————————–

Det är vår och skogen vaknar till liv. Två små sprudlande figurer – Knopp och Kotte – tittar fram från varsitt hål från varsin trädstam. De leker och livet är underbart. Men var kommer allt skräp ifrån? Så får det inte vara!

Ett barn- och naturprojekt med text och musik av Johan Holmström i arrangemang för orkester av Peter Nordahl. På scenen: Göteborgs Symfoniker.

Volvo är stolt partner till alla Göteborgs Symfonikers barn- och familjekonserter. 

Medverkande


Frågor? Hör av dig till biljettkontoret