Göteborgs Konserthus Les Misérables in Concert

Cinema Festival Symphonics med solister från West End i London, sångare och musiker.

Speltid ca: 2 t 15 min inkl paus Scen: Stora Salen Arrangör: Julius Production AB
695 kr
Turnén med Les Misérables in Concert flyttas fram till 2023.

Nytt datum för konserten på Konserthuset i Göteborg är, Söndagen den 5 februari 2023 kl 18:00

De biljetter du har gäller till den nya dagen/tiden.

Om du mot förmodan inte kan gå på det nya datumet kan du få dina biljetter återköpa,

senast den 27 februari 2022 genom att mejla till biljett@gso.se. (serviceavgiften återbetalas ej)

Efter detta datum godkänner du att biljetten gäller till det nya datumet.

 

Les Misérables in Concert, Mästerverket av Boublil/Schönberg är på Europaturné. Cinema Festival Symphonics med solister från West End i London, sångare och musiker. Med scener från filmsuccén från 2012.

Det är med stor uppståndelse hela orkestern gör entré på scen. Orkestern under ledning av Stephen Ellery imponerar om och om igen och låter de 15 solisterna och körens fantastiska sångframträdanden blända publiken med stjärnglans och hänförande nummer.

Les Misérables av Boublil/Schönberg är den musikal som spelats och framförts längst i hela världen. Det är få andra musikaler som har detta underbara sätt att röra sig med känsliga melodier. I dem inkluderas stycken som ”I Dreamed a Dream”, ”One Day More”, ”Do you Hear the People Sing” och ”On My Own”.

En ny låt komponerades speciellt för Hugh Jackman för den världsomspännande succéfilmen från 2012. ”Suddenly” blev Oscar-nominerad till årets bästa filmlåt och den utelämnas naturligtvis inte från denna extraordinära konsert!

I rollen som Jean Valjean ser vi musikalstjärnan Daniel Koek, som intog samma roll på den stora 25-årsjubileumskonserten för Les Misérables på Royal Albert Hall i London. Bland solisterna ser vi fler Les Misérables West End-artister så som Greg Miller Burns, Richard Munday och Chloe Taylor.

Originalscener från filmen med global framgång från 2012 kommer att visas i samband med musiken – i samarbete med Universal Pictures.
The Music of Les Misérables går rakt in i hjärtat!

Konstnärlig ledare: Stephen Ellery

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret