Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: ¡MÖT ASTOR PIAZZOLLA!

Evenemanget har ägt rum. Väkommen att dyka ner i det fina konsertutbudet på GSOplay istället. Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras så snart vi vet hur många konserter inom respektive abonnemang som påverkas.

Speltid ca: 1 t 30 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen
340-500 kr Student 170-250 kr

Evenemanget har ägt rum

Konserten är tyvärr inställd, men dyk ner i det fina konsertutbudet på GSOplay istället. Vi återkommer så snart vi kan till er som har köpt biljett med detaljinformation om vad som gäller kring till exempel nya datum, byten och kompensation. Generellt gäller att vi återköper alla biljetter till Göteborgs Symfonikers egna arrangemang, enskilda såväl som inom abonnemang.

För abonnemang gäller: Eftersom vi ännu inte vet när vi kommer att få lov att välkomna någon publik in i Konserthuset så avvaktar vi utvecklingen under hösten. Återbetalning sker automatiskt så snart vi vet hur höstsäsongen påverkas, dock senast 15 januari 2021.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Mer info om beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

——————————–

Med det argentinska dragspelet bandoneon i centrum gästar några av världens mest framstående tangomusiker konserthuset. En kväll fylld med musik av Astor Piazzolla i hans episka kvintett-konstellation.

Astor Piazzolla (1921-1992) var en argentinsk bandoneonist och kompositör av tangomusik. Musikaliskt inspirerades Piazzolla av såväl jazz och konstmusik. Den nya stilen kom att kallas tango nuevo. Piazzollas insats för spridningen av tangon i världen kan inte överskattas.

Den nya kvintetten gör sin första turné i Sverige och består av hyllade och prisade musiker från både Argentina och Sverige – Pablo Agri, Cristian Zárate, Roberto Tormo, Kasper Agnas och Mikael Augustsson. Violinisten Pablo Agris far, Antoni Agri, var Piazzollas violinist i hans ursprungliga kvintett.

Kom i stämning inför konserten – DJ Said från Worldmusic Oasis spelar skivor i foajén före konserten och baren öppnar kl 18.30. Ta med alla dina vänner och kom!

Medverkande

¡MÖT ASTOR PIAZZOLLA!

Pablo Agri violin

Cristian Zaraté piano

Roberto Tormo kontrabas

Kasper Agnas gitarr

Mikael Augustsson bandoneon

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang