Stäng
Meny
fre
6
Nov
Kl 19.30

INSTÄLLT: ¡MÖT ASTOR PIAZZOLLA!

Väkommen att dyka ner i det fina konsertutbudet på GSOplay istället. Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras så snart vi vet hur många konserter inom respektive abonnemang som påverkas.

INSTÄLLT: ¡MÖT ASTOR PIAZZOLLA!

Väkommen att dyka ner i det fina konsertutbudet på GSOplay istället. Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras så snart vi vet hur många konserter inom respektive abonnemang som påverkas.

Evenemanget är inte längre aktuellt

Konserten är tyvärr inställd, men dyk ner i det fina konsertutbudet på GSOplay istället. Vi återkommer så snart vi kan till er som har köpt biljett med detaljinformation om vad som gäller kring till exempel nya datum, byten och kompensation. Generellt gäller att vi återköper alla biljetter till Göteborgs Symfonikers egna arrangemang, enskilda såväl som inom abonnemang.

För abonnemang gäller: Eftersom vi ännu inte vet när vi kommer att få lov att välkomna någon publik in i Konserthuset så avvaktar vi utvecklingen under hösten. Återbetalning sker automatiskt så snart vi vet hur höstsäsongen påverkas, dock senast 15 januari 2021.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Mer info om beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

——————————–

Med det argentinska dragspelet bandoneon i centrum gästar några av världens mest framstående tangomusiker konserthuset. En kväll fylld med musik av Astor Piazzolla i hans episka kvintett-konstellation.

Astor Piazzolla (1921-1992) var en argentinsk bandoneonist och kompositör av tangomusik. Musikaliskt inspirerades Piazzolla av såväl jazz och konstmusik. Den nya stilen kom att kallas tango nuevo. Piazzollas insats för spridningen av tangon i världen kan inte överskattas.

Den nya kvintetten gör sin första turné i Sverige och består av hyllade och prisade musiker från både Argentina och Sverige – Pablo Agri, Cristian Zárate, Roberto Tormo, Kasper Agnas och Mikael Augustsson. Violinisten Pablo Agris far, Antoni Agri, var Piazzollas violinist i hans ursprungliga kvintett.

Kom i stämning inför konserten – DJ Said från Worldmusic Oasis spelar skivor i foajén före konserten och baren öppnar kl 18.30. Ta med alla dina vänner och kom!

Medverkande


¡MÖT ASTOR PIAZZOLLA!


Pablo Agri violin


Cristian Zaraté piano


Roberto Tormo kontrabas


Kasper Agnas gitarr


Mikael Augustsson bandoneon


Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!