Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: Vårvindar från Armenien

Evenemanget har ägt rum. Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka och abonnenter att kompenseras så snart vi vet hur många konserter inom respektive abonnemang som påverkas.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen
190-260 kr Student 95-130 kr

Evenemanget har ägt rum

Denna konsert är tyvärr inställd. Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka och abonnenter att kompenseras så snart vi vet hur många konserter inom respektive abonnemang som påverkas. Den omfattande hanteringen kan ta tid, men alla biljettköpare kommer att kontaktas via mail. Tack på förhand för förståelse och tålamod. Vid frågor, kontakta vårt biljettkontor: biljett@gso.se, 031-7265300.
Mer info om beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här
Duduk är ett traditionell blåsinstrument tillverkat av aprikosträd. Och ensemblen Norayr Kartashyan & Menua blåser vintertrötta själar till liv med duduker och andra spännande blåsinstrument.

Menua är namnet på ensemblen, ihopsatt och ledd av Norayr Kartashyan, som även är instrumentmakare. Traditionella armeniska träblåsinstrument inklusive nya tillverkade hybrider ingår i repertoaren.

Duduk, blul, shvi, parkapzuk och zurna är de armeniska namnen på träblåsen. Med uttrycksfulla arrangemang görs tolkningar av hemlandets landsbygdsmusik. Kompositioner som varsamt blommar ut, fulla med tidlös skönhet och värme.

Kom i stämning inför konserten

DJ Said från Worldmusic Oasis spelar skivor i foajén före konserten och baren öppnar kl 18.30. Ta med alla dina vänner och kom!

Världen i Konserthuset

I abonnemanget Världen i Konserthuset hittar du fyra handplockade konserter med traditionell folkmusik, modernt etnosväng och gränslösa kombinationer som sjuder av energi. DJ Said från Worldmusic Oasis spelar i foajén före konserterna så att vi är laddade när musikerna drar igång!

Medverkande

Norayr Kartashyan duduk, shvi, blul, pku

Grigor Kartashyan duduk, shvi, armensk säckpipa

Artur Mkrtumyan duduk, shvi

Edgar Petrosyan duduk, pku

Grigor Davtyan slagverk

Levon Arakelyan cello

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Läs mer i bloggen

11 april 2019 Här möts hela världen

Vi vill bjuda publiken på musik de inte visste att de tycker om.

Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter