Götaplatsen Popical: Weeping Willows

Evenemanget har ägt rum. Symfonikerna spelar med Weeping Willows på Götaplatsen! Fri entré så klart.

Fri entré

Evenemanget har ägt rum

Äntligen är det dags för ännu en artist att ta plats på Götaplatsen tillsammans med Göteborgs Symfoniker – Weeping Willows med Magnus Carlson!

I år firar Weeping Willows 20 år sedan debutalbumet Broken Promise Land släpptes. Nu framträder de på en exklusiv konsert med Symfonikerna på Kulturkalaset och firar med sina tidlösa låtar i härliga orkesterarrangemang. Förra gången Weeping Willows och Göteborgs Symfoniker gav konsert tillsammans blev det stor succé. Kom till Götaplatsen och upplev en makalös stämning!

Popical-konserterna under Kulturkalaset har blivit en tradition. Ni som var där och såg Miriam Bryant förra året, Timbuktu eller Laleh åren dessförinnan vet helt klart varför. I år leds konserten av Symfonikernas nytillträdde chefdirigent Santtu-Matias Rouvali. Passa på att vara en av de första att träffa den skicklige 31-åringen från Finland.

Konserten är en del av orkesterns uppmärksammade projekt Popical, där pop- och rockartister sammanstrålar med klassiska musiker och stöper om sina låtar i nya arrangemang.

Prova GSOplay Premium fritt under kalaset

Upplev konserter med fantastisk musik i lugn och ro – när du vill, hur du vill! Under Göteborgs Kulturkalas är premiumversionen av GSOplay-appen fri att ladda ner, fulltankad med exklusiva livekonserter inspelade i Göteborgs Konserthus, berömt för sin fina akustik och stilrena design. Du kommer nära musikerna och missar inte ett enda magiskt ögonblick.

Ladda ned appen till din smarta telefon från GooglePlay eller Appstore.
Använd premiumnyckeln: KULTURKALAS
Erbjudandet gäller 16-20 augusti 2017.

MedverkandeFrågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang