Stäng
Meny
fre
3
apr
Kl 18.00

INSTÄLLT: Sex

Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka. Passa på att se föreställningen helt gratis på GSOplay from 1 april kl 14.00!

INSTÄLLT: Sex

Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka. Passa på att se föreställningen helt gratis på GSOplay from 1 april kl 14.00!

Evenemanget är inte längre aktuellt

Denna konsert är tyvärr inställd. Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka. Den omfattande hanteringen kan ta tid, men alla biljettköpare kommer att kontaktas via mail. Tack på förhand för förståelse och tålamod. Vid frågor, kontakta vårt biljettkontor: biljett@gso.se, 031-7265300. Passa på att se föreställningen på GSOplay istället – var och när du vill!
Mer info om beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

På scenen finns en stråkkvartett, tre dansare och allkonstnären Aurelia Dey, en feministisk afropop/dancehall-artist och en frisk vind som Sverige saknar motsvarighet till. Hon är en artist som både toastar/rappar, sjunger och dansar.

Namnet på föreställningen är ”sex” – ett ämne som berör och skapar olika känslor och tankar hos ungdomar i dag. Unga människors frågor, diskussioner, tankar och idéer har blivit till en musik- och dansföreställning om sex, kärlek, att hångla, att bli kär och bli tillsammans med någon. Sinnlighet och känslor men också begrepp som samtycke, respekt och tillit.

Koreografin har gjorts av Monika Milocco, dansarna kommer från Regionteater Väst och musiken för stråkkvartetten från Göteborgs Symfoniker har komponerats av Ethel Smythe, Grazyna Bacewicz, Karin Malmlöf-Forssling, Rebecca Clarke och Elfrida Andrée.

Ett samarbete med Regionteater Väst Dans

Program


Smyth Stråkkvartett i e-moll
6 min


Bacewicz Stråkkvartett nr 3
5 min


Malmlöf-Forssling Silverkvartetten
4 min


Clarke Poem
8 min


Andrée Stråkkvartett
3 min


Medverkande


Musiker ur Göteborgs Symfoniker


Monika Milocco Koreograf


Aurelia Dey Presentatör


Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!