Göteborgs Konserthus Inställt: Vårkonsert med Orphei Drängar

Evenemanget har ägt rum. Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stora salen Arrangör: Orphei Drängar
400 kr Student 250 kr

Evenemanget har ägt rum

Denna konsert är tyvärr inställd, köpta biljetter kommer att betalas tillbaka. Den omfattande hanteringen av återköp kan ta tid, men alla biljettköpare kommer att kontaktas via mail. Tack på förhand för förståelse och tålamod. Vid frågor, kontakta vårt biljettkontor: biljett@gso.se, 031-7265300.
Mer info som beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här. 

OD erbjuder publiken musik med igenkänning såväl som nya bekantskaper, och ånyo spänner kören sin konstnärliga båge. Gäster vid Vårkonserten 2020 är klarinettisten Magnus Holmander och accordeonisten Irina Serotyuk. OD är stolta att åter igen få stifta bekantskap med musiker i den yngre generationen med internationell räckvidd.

Magnus Holmander är en av European Concert Hall Organisation’s Rising Stars, och framträder under säsongen 2019-2020 i tolv av Europas stora konserthus. Irina Serotyuk, född i Ukraina men nu boende i Sverige, har även hon en internationell karriär. Hon var en av finalisterna i Solistpriset 2018, och framträdde då med Göteborgs Symfoniker. Tillsammans vann Magnus Holmander och Irina Serotyuk 2017 års upplaga av kammarmusikbiennalen Ung&Lovande i Västerås Konserthus. Juryns motivering löd: ”Med lysande artisteri och självklar scennärvaro, suveränt samspel och teknisk briljans, bjuder musikerna in lyssnaren till en unik klangvärld”. Duon Holmander/Serotyuk kommer vid vårkonserten att göra egna framträdanden och musicera tillsammans med kören. OD:s repertoar sträcker sig som brukligt från den romantiska musiken till 1900-talets portalstycken.

Därutöver förstås ett knippe vårsånger för att hylla den vackra våren och den annalkande ljusa försommaren.

Vi hälsar er varmt välkomna till en musikaliskt innehållsrik Vårkonsert!

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang