Stäng
Meny

Partners & sponsorer

Göteborgs Symfonikers mål är att vara en av de främsta orkestrarna i världen. Avgörande faktorer för att vi ska nå vårt mål är högsta kvalitet i allt vi gör, en verksamhet i framkant, internationell positionering, bred förankring och finansiell styrka.

Göteborgs Symfoniker är ett starkt varumärke med hög igenkänningsgrad. Vi vårdar det genom att slå vakt om orkesterns höga kvalitet och genom att ligga i framkant med vår verksamhet.

Därför har vi en nyskapande och expansiv barn- och ungdomsverksamhet och därför har vi som första konserthus i Skandinavien installerat ett digitalt kamerasystem för att kunna tillgängliggöra våra konserter på GSOplay.

Samarbetet med våra sponsorer är avgörande i vår strävan att nå våra mål.


Huvudsponsorer

Volvo Group
Volvo Cars
CAES – Cobham Gaisler
Göteborgs-Posten

Övriga sponsorer

Forte
Elite Park Avenue Hotel
Göteborg & Co
Higab
Nordea
ICA

Mezzoforte
Handelsbanken
Erséus Arkitekter AB
Travel Service i Göteborg AB
Leif Nilsson i Göteborg AB
Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän
Länsförsäkringar Älvsborg  
Advokatfirman Nordia

Bli sponsor

Göteborgs Symfoniker berör och engagerar människor världen över. Att samarbeta med oss är en unik och inspirerande möjlighet för ditt företag att sprida ert varumärke både lokalt och globalt.

Läs mer

Partners

Göteborgs Symfoniker samverkar regelbundet med olika partners.

Det kan vara konstnärliga samarbeten som sätter guldkant på konserterna. Eller olika sätt att få ännu fler människor att upptäcka klassisk musik. Ju fler kockar desto bättre soppa, tänker vi.

El Sistema

1975 startades musikundervisningen El Sistema i Venezuela, med visionen att använda musiken som verktyg för social och mänsklig utveckling. 2009 tog Göteborgs Symfoniker modellen till Sverige genom dåvarande chefdirigenten Gustavo Dudamel. Idag finns den över hela landet.

Göteborgs Symfonikers vänner

Göteborgs Symfonikers Vänner är en ideell förening som stöder Göteborgs Symfoniker. Som medlem får du bland annat chans att möta musiker och dirigenter, gå på studiekvällar, följa med på konsertresor och vara med på repetitioner.

Läs mer

Masterutbildning

Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet erbjuder en tvåårig orkesterutbildning på masternivå. Utbildningen ges i samarbete med bland annat Göteborgs Symfoniker och GöteborgsOperan.

Läs mer
VGRPMS
Göteborgs Symfoniker AB är ett helägt aktiebolag inom Västra Götalandsregionen.

Västra Götalandsregionen arbetar och verkar i Västra Götaland. En av regionens huvuduppgifter är att främja tillväxten och utvecklingen i Västra Götaland som helhet. Det gör regionen tillsammans med många andra – kommunerna, länsstyrelsen, andra myndigheter, högskolor/universitet, företrädare för näringslivet med flera.

Det gemensamma syftet är att människor ska kunna leva ett gott liv i Västra Götaland.

Att utveckla Västra Götalands konkurrenskraft – inom Sverige, i Europa, globalt – var ett viktigt motiv för att bilda en större, sammanhållen region i Västsverige 1999. Storleken och det regionala samarbetet är goda förutsättningar för en hållbar utveckling inom näringsliv, infrastruktur, kommunikationer, turism, miljö, kultur, utbildning, forskning. Sedan 2011 har Västra Götalandsregionen ett permanent, lagstadgat ansvar för att främja utvecklingen och tillväxten i Västra Götaland.

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!