Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: Stenhammar 150 år – orkestermusiken

Evenemanget har ägt rum. Abonnemangskonserten är inställd. Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stora salen
340-500 kr Student 170-250 kr

Evenemanget har ägt rum

Abonnemangskonserten är tyvärr inställd. Vi återkommer så snart vi kan till er som är berörda med detaljinformation om vad som gäller kring till exempel kompensation. Generellt gäller att vi återköper alla biljetter till Göteborgs Symfonikers egna arrangemang, enskilda såväl som inom abonnemang.

Återbetalning sker automatiskt så snart vi vet hur vårsäsongen påverkas, dock senast 1 juni 2021. Mer info om hur återbetalningen går till och beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Nästa biljettsläpp planeras till 27 februari kl.11.00 och gäller konserterna i perioden 28 mars-6 juni. Du som är abonnent har online-förtur till biljetterna via din webbprofil med start den 26 februari kl. 11.00.

Varmt välkommen att också ta del av konsertutbudet på GSOplay, när och var du vill.

——————————–

Visst ska Wilhelm Stenhammar hyllas efter noter – han var ju en av Göteborgs, Sveriges och Nordens ledande musikpersonligheter under 1900-talets början.

Säsongens Artist in Residence Nina Stemme sjunger hans sånger och Göteborgs Symfoniker spelar den andra, mästerliga andra symfonin under chefdirigenten Santtu-Matias Rouvali.

Program


Paus 25 min

Stenhammar Symfoni nr 2 45 min

Stenhammar Mellanspel ur kantaten Sången 5 min

Medverkande

Göteborgs Symfoniker


Nina Stemme solist

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Läs mer i konsertmagasinet

Nr 2 2020-2021 Artist in Residence 2020-2021: Nina Stemme

Artist in Residence hos Göteborgs Symfoniker säsongen 2020-2021 är Nina Stemme, en av vår tids ledande internationella sångare med många krävande rolltolkningar på Operahus över hela världen på sitt CV.

Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang