Göteborgs Konserthus & GöteborgsOperan Inställt: Beethoven-maraton – alla 9 symfonierna

Evenemanget har ägt rum. Vi hoppas kunna hitta ett nytt datum längre fram. Köpt biljett återbetalas.

1150 kr

Evenemanget har ägt rum

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Beethoven-maraton den 26 september 2020. Evenemanget är därför inställt och vi hoppas kunna hitta ett nytt datum längre fram. Köpt biljett återbetalas. Information om återbetalning:

  • Biljetter köpta via Dibs/Nets på gso.se återbetalas automatiskt till det kontokort som använts.
  • Har du biljetter som är betalda med Bankgiro eller med presentkort, vänligen skicka ett mail till biljett@gso.se med bokningsnummer och kompletta bankuppgifter. Återbetalningen görs sedan inom två veckor.
  • Service- och distributionsavgifter återbetalas ej vid flyttat eller inställt evenemang. Sista dag för återlösen av biljetter är 30 augusti 2020. Har du ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Göteborgs Konserthus biljett@gso.se
Mer info om beslutet att förändra/ställa in/flytta evenemang finns här.

Häng med på det digitala firandet 24-27 sept! >>

Vid ett unikt tillfälle går Göteborgs två stora orkestrar samman för att fira Beethovens 250-årsjubileum. Under tolv timmar ges samtliga nio symfonier!

Deltar gör Göteborgs Symfoniker och GöteborgsOperans orkester med körer samt sångsolisterna Ida Falk Winland, Katarina Giotas, Michael Weinius och Fredrik Zetterström. Två av konserterna spelas i Göteborgs Konserthus och en på GöteborgsOperan. Starten går kl 9.00, då dörrarna till Göteborgs Konserthus öppnas och serveringen är redo för frukostgäster.

Ett maraton kräver vätska och näring

Även om Beethoven själv sägs ha satt musiken före umgängeslivet, så finns det all anledning att mötas över en bit mat eller något att dricka under en heldag i sällskap av hans symfonier. Konserthusets och Operans restauranger och serveringar håller öppet, så boka gärna i förväg och pusta ut en stund mellan konserterna eller i paus.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter