Stäng
Meny
lör
26
sep
Kl 09.00

Inställt: Beethoven-maraton - alla 9 symfonierna

Vi hoppas kunna hitta ett nytt datum längre fram. Köpt biljett återbetalas.

Inställt: Beethoven-maraton - alla 9 symfonierna

Vi hoppas kunna hitta ett nytt datum längre fram. Köpt biljett återbetalas.

Evenemanget är inte längre aktuellt

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Beethoven-maraton den 26 september 2020. Evenemanget är därför inställt och vi hoppas kunna hitta ett nytt datum längre fram. Köpt biljett återbetalas. Information om återbetalning:

  • Biljetter köpta via Dibs/Nets på gso.se återbetalas automatiskt till det kontokort som använts.
  • Har du biljetter som är betalda med Bankgiro eller med presentkort, vänligen skicka ett mail till biljett@gso.se med bokningsnummer och kompletta bankuppgifter. Återbetalningen görs sedan inom två veckor.
  • Service- och distributionsavgifter återbetalas ej vid flyttat eller inställt evenemang. Sista dag för återlösen av biljetter är 30 augusti 2020. Har du ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Göteborgs Konserthus biljett@gso.se
Mer info om beslutet att förändra/ställa in/flytta evenemang finns här.

Häng med på det digitala firandet 24-27 sept! >>

Vid ett unikt tillfälle går Göteborgs två stora orkestrar samman för att fira Beethovens 250-årsjubileum. Under tolv timmar ges samtliga nio symfonier!

Deltar gör Göteborgs Symfoniker och GöteborgsOperans orkester med körer samt sångsolisterna Ida Falk Winland, Katarina Giotas, Michael Weinius och Fredrik Zetterström. Två av konserterna spelas i Göteborgs Konserthus och en på GöteborgsOperan. Starten går kl 9.00, då dörrarna till Göteborgs Konserthus öppnas och serveringen är redo för frukostgäster.

Ett maraton kräver vätska och näring

Även om Beethoven själv sägs ha satt musiken före umgängeslivet, så finns det all anledning att mötas över en bit mat eller något att dricka under en heldag i sällskap av hans symfonier. Konserthusets och Operans restauranger och serveringar håller öppet, så boka gärna i förväg och pusta ut en stund mellan konserterna eller i paus.

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!