Götaplatsfoajén Point Clouds: Audrey Chen, Lindha Kallerdahl & Nina De Heney

Evenemanget har ägt rum. Audrey Chen utforskar cellons och röstens klanger, här i möte med banbrytande jazzsångaren Lindha Kallerdahl och Schweiziska kontrabasisten Nina De Heney.

Speltid ca: 30 min ingen paus

Evenemanget har ägt rum

Point Clouds ger dig gränslösa och underbart oförutsägbara pop up-inslag som överraskar och utmanar, roar och oroar. Spana efter molnen fulla av upplevelser under Point Music Festival.

Audrey Chen har utforskat cellons och röstens klanger på sitt eget speciella sätt i mer än 30 år och är en originell och fascinerande scenpersonlighet. Under festivalen möter hon Lindha Kallerdahl som betraktas som en av de viktigaste och mest banbrytande sångarna på den svenska jazz- och improvisationsscenen. Kraften och energin som kommer från hennes ärlighet mot själ och hjärta liksom musikens själ är Lindha Kallerdahls stora styrka.

Adderade till dessa två är ytterligare en stark konstnär – Schweiziska kontrabasisten Nina De Heney, bosatt i Göteborg och en av de mest tongivande musikerna på improvisationsscenen i Sverige. 2012 fick hon utmärkelsen årets jazzmusiker under Swedish Jazz Celebration och hennes soloskivor har unisont hyllats i pressen.

För att få access till Point Clouds behöver du ett festivalpass eller en biljett till någon av festivalföreställningarna.

Ingår i Point Music Festival

Under Point Music Festival 23-26 maj får hela Göteborgs Konserthus en ny gestaltning. Med ljud, ljus och scenografi skapar vi en stämning där allt kan hända. En atmosfär där musik, dans, performance och andra konstformer möts på helt nya och oväntade sätt, och sveper med sig publiken rakt in i äventyret. Köp det festivalpass som passar dig bäst eller handplocka favoritföreställningarna!

Point Music Festival genomförs med stöd av Stenastiftelsen.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang