Göteborgs Konserthus Kalas med Santtu-Matias Rouvali

Evenemanget har ägt rum. Symfonikernas klassiska kulturkalaskonsert under ledning av nye chefdirigenten. Spelas inne i Konserthuset. Passa också på att mingla med Rouvali i Götaplatsfoajén efter konserten. Fri entré.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stora salen
Fri entré

Evenemanget har ägt rum

Symfonikernas klassiska kulturkalaskonsert är tradition. I år en extra festlig sådan eftersom orkestern leds av nye chefdirigenten Santtu-Matias Rouvali. Passa också på att mingla med honom i Götaplatsfoajén efter konserten! Baren är öppen.   

Konserten spelas inomhus i Konserthuset, i vackert pampiga Stora salen. Dörrarna till konserthuset öppnas kl 16.00, samtidigt som både café och restaurang öppnar. Ca 45 minuter innan konsertstart öppnas dörrarna till konsertsalen, där det är fri placering och först till kvarn. När salen är full stänger vi dörrarna.

Om du inte är en av dem som fått en plats är du välkommen ut till Götaplatsen, dit konsertens första del direktsänds på storbildsskärm.

Du som har lyssnat på konserten i Stora salen kan lugnt mingla vidare in i Götaplatsfoajén efteråt för att träffa Santtu-Matias Rouvali – du har garanterad plats. För er andra öppnar vi dörrarna kl 20.00 i mån av plats, ingång från Götaplatsen.

Prova GSOplay Premium fritt under kalaset

Upplev konserter med fantastisk musik i lugn och ro – när du vill, hur du vill! Under Göteborgs Kulturkalas är premiumversionen av GSOplay-appen fri att ladda ner, fulltankad med exklusiva livekonserter inspelade i Göteborgs Konserthus, berömt för sin fina akustik och stilrena design. Du kommer nära musikerna och missar inte ett enda magiskt ögonblick.

Ladda ned appen till din smarta telefon från GooglePlay eller Appstore.
Använd premiumnyckeln: KULTURKALAS
Erbjudandet gäller 16-20 augusti 2017.

Program

Sibelius Skogsrået 22 min

Sibelius En saga 18 min

Paus 25 min


MedverkandeFrågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang