Göteborgs Konserthus Side by Side 2023: Choirs in Concert

2023 firar jubileumslägret Side by Side 10 år! Här bjuds det på musik framförd av lägrets över 300 korister, sida vid sida med musiker från Göteborgs Symfoniker.

Speltid ca: 1 t inkl paus Scen: Stora salen

2023 firar jubileumslägret Side by Side 10 år! Choirs in Concert är musiklägrets höjdpunkt för körälskare bjuder på musik framförd av lägrets över 300 korister, sida vid sida med musiker från Göteborgs Symfoniker.

Side by Side är ett internationellt musikläger anordnat av Göteborgs Symfoniker, för barn och ungdomar i åldrarna 6-23 år. Genom musiken bygger vi broar mellan människor, kulturer och kontinenter! Lägret pågår den 17-21 juni 2023.

Onsdag 21 juni 2023: Evenemanget slutar ca kl 13.30

Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Birgitta Mannerström-Molin är kördirigent och sångpedagog. Hon undervisar även på Högskolan för scen och musik i Göteborg och är engagerad som kurshållare och kördirigent på riksnivå. Hon har också varit med i uppbyggnaden av El Sistema i Sverige och är dirigent och konstnärlig rådgivare för ett av världens största musikläger för unga: Side by Side by El Sistema som genomförs varje år av Göteborgs Symfoniker. 2016 blev Birgitta Mannerström-Molin utsedd till årets barn- och ungdomskörledare i Sverige.

Deltagare från musiklägret Side by Side solist

Ida Rosén Hamrå dirigent

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Läs mer i konsertmagasinet

Nr 4 2021-2022 Vi ses på Side by Side-lägret!

Krönika av Ron Davis Alvarez