Göteborgs Konserthus SKOLKONSERT FLYTTAD TILL GSOPLAY

Evenemanget har ägt rum. Välkommen att se dans- och musikföreställningen Sex var och när du vill via GSOplay, med världspremiär 1 april kl 14.00. För åldrarna 15-18 år.

Speltid ca: 45 min ingen paus Scen: Stenhammarsalen
Fri entré, platsbokning

Evenemanget har ägt rum

Sex är ett spännande samarbete mellan Regionteater Väst och Göteborgs Symfoniker – en föreställning för högstadiet och gymnasiet som flyttat till GSOplay för att nå alla elever när som helst och var som helst. Föreställningen finns tillgänglig på GSOplay från och med 1 april kl 14.00.

På scenen finns stråkkvartett, tre dansare och allkonstnären Aurelia Dey, en feministisk afropop/dancehall-artist och en frisk vind som Sverige saknar motsvarighet till. Hon är en artist som både toastar/rappar, sjunger och dansar.

Namnet på föreställningen är ”sex” – ett ämne som berör och skapar olika känslor och tankar hos ungdomar i dag. Unga människors frågor, diskussioner, tankar och idéer har blivit till en musik- och dansföreställning om sex, kärlek, att hångla, att bli kär och bli tillsammans med någon. Sinnlighet och känslor men också begrepp som samtycke, respekt och tillit.

Koreografin har gjorts av Monika Milocco och musiken för stråkkvartett har komponerats av Ethel Smythe, Grazyna Bacewicz, Karin Malmlöf-Forssling, Rebecca Clarke och Elfrida Andrée.

Ladda ner lärarmaterialet (pdf) – det ger dig och din klass möjlighet att arbeta med föreställningen både före och efter besöket hos oss.0

Ett samarbete med Regionteater Väst Dans

Volvo är stolt partner till alla Göteborgs Symfonikers barn- och familjekonserter. 

Program

Smyth Stråkkvartett i e-moll 6 min

Bacewicz Stråkkvartett nr 3 5 min

Malmlöf-Forssling Silverkvartetten 4 min

Clarke Poem 8 min

Andrée Stråkkvartett 3 min

Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Monika Milocco koreograf

Aurelia Dey presentatör

Nedladdningsbara filer
Frågor? Hör av dig till biljettkontoret