Stäng
Meny
tis
31
mar
Kl 11.00

SKOLKONSERT FLYTTAD TILL GSOPLAY

Välkommen att se dans- och musikföreställningen Sex var och när du vill via GSOplay, med världspremiär 1 april kl 14.00. För åldrarna 15-18 år.

SKOLKONSERT FLYTTAD TILL GSOPLAY

Välkommen att se dans- och musikföreställningen Sex var och när du vill via GSOplay, med världspremiär 1 april kl 14.00. För åldrarna 15-18 år.

Evenemanget är inte längre aktuellt

Sex är ett spännande samarbete mellan Regionteater Väst och Göteborgs Symfoniker – en föreställning för högstadiet och gymnasiet som flyttat till GSOplay för att nå alla elever när som helst och var som helst. Föreställningen finns tillgänglig på GSOplay från och med 1 april kl 14.00.

På scenen finns stråkkvartett, tre dansare och allkonstnären Aurelia Dey, en feministisk afropop/dancehall-artist och en frisk vind som Sverige saknar motsvarighet till. Hon är en artist som både toastar/rappar, sjunger och dansar.

Namnet på föreställningen är ”sex” – ett ämne som berör och skapar olika känslor och tankar hos ungdomar i dag. Unga människors frågor, diskussioner, tankar och idéer har blivit till en musik- och dansföreställning om sex, kärlek, att hångla, att bli kär och bli tillsammans med någon. Sinnlighet och känslor men också begrepp som samtycke, respekt och tillit.

Koreografin har gjorts av Monika Milocco och musiken för stråkkvartett har komponerats av Ethel Smythe, Grazyna Bacewicz, Karin Malmlöf-Forssling, Rebecca Clarke och Elfrida Andrée.

Ladda ner lärarmaterialet (pdf) – det ger dig och din klass möjlighet att arbeta med föreställningen både före och efter besöket hos oss.0

Ett samarbete med Regionteater Väst Dans

Volvo är stolt partner till alla Göteborgs Symfonikers barn- och familjekonserter. 

Program


Smyth Stråkkvartett i e-moll
6 min


Bacewicz Stråkkvartett nr 3
5 min


Malmlöf-Forssling Silverkvartetten
4 min


Clarke Poem
8 min


Andrée Stråkkvartett
3 min


Medverkande


Musiker ur Göteborgs Symfoniker


Monika Milocco Koreograf


Aurelia Dey Presentatör


Nedladdningsbara filer


Lärarmaterialpdf

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!