Götaplatsfoajén Workshop: Sjung med!

Evenemanget har ägt rum. Välkommen att vara med på en öppen workshop för alla sångsugna i samband med konserthusorgelns gnistrande ettårsdag! Vi samlas i Götaplatsfoajén och sjunger några underbara och kända sånger tillsammans.

Speltid ca: 45 min inkl paus
Fri entré

Evenemanget har ägt rum

Drottningen av Konserthuset, den magnifika konserthusorgeln, fyller ett år! Under en gnistrande heldag söndag 23 oktober firas ettårsdagen i fem unika konserter tillsammans med västsvenska körer och våra främsta organister.

I samband med detta är du varmt välkommen att vara med på en öppen sångworkshop i vackra Götaplatsfoajén ledd av Gary Graden, kantor och körledare, till pianoackompanjemang av organisten Johannes Landgren. Workshopen passar såväl dig som sjunger i hemlighet i duschen som du som är körvan. Med stor röst och hela kroppen får vi konserthusets tak att lyfta!

Vi sjunger en folksång, en älskad ballad, en psalm till elegant barock-ackompanjemang och en Bachkoral – melodier och texter som alla kan och vill sjunga, med hela hjärtats lust. Det behövs ingen föranmälan eller biljett till workshopen, bara kom!

Och så hoppas vi att alla klämmer i från tårna i allsången tillsammans med körerna i samband med konserterna kl 17.00 och kl 19.00.

Medverkande

Gary Graden workshopledare

Johannes Landgren piano

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret