Upplev konsertmagin!

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse i atmosfären – en liten vibration här och nu, med kraft att bära genom generationer. Gör oss sällskap säsongen 2023-2024 och var med om att skapa hållbara avtryck.

Bläddra i säsongsprogrammet

Här hittar du konserter du kan boka biljetter till och kommande biljettsläpp. Och glöm inte kika på våra prisvärda abonnemang – du kan spara upp till 50% per konsert!

Du som är abonnent har ett dygns onlineförtur inför biljettsläppen via din webbprofil. Där hämtar du också hem din 15%-rabatt på konserter utanför ditt abonnemang i regi av Göteborgs Symfoniker AB.

Boka biljett nu
Kontrabasisten Jenny Rydeberg spelar på sitt instrument i ett rött sammetsrum

Ge ditt liv konsertmagi!

Ett abonnemang i Göteborgs Konserthus ger dig oförglömliga upplevelser och rabatterat biljettpris. Dessutom många andra att dela upplevelserna med.

Abonnemang 2023-2024

Få tillgång till dina abonnentförmåner

För dig som abonnent är webbprofilen extra viktig. Genom att vara inloggad på din webbprofil får du 24 timmars förtur till biljettsläpp, samt kan boka dina lösbiljetter till ett förmånligare pris.

Skapa eller logga in på din webbprofil

Ett hållbart konserthus

Alla våra konsertupplevelser ska vara i harmoni med hållbara principer. Och hållbarhetens tre dimensioner – den ekologiska, sociala och ekonomiska – är en odelbar helhet och beroende av varandra.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete
Lejonhuvud i trä överst på en kontrabas.

Jorden vi ärvde

Här hittar du musik om vår gemensamma livsmiljö och om den natur vi alla behöver ta hand om. Vilka avtryck vill du lämna vidare?

Till konserterna
En musiker drar en stråke över strängarna på en kontrabas, mot en röd sammetsbakgrund.

Låt musiken röra dig

I musiken möts vi – över generationer och bortom våra egna hjärtslag. Här hittar du konserter att landa i, var du än är i livet. Vilka intryck behöver du?

Till konserterna
Ett rött sammetsrum med en puka.

Kraft att förändra

Musiken kan hjälpa oss att förstå oss själva i den tid vi lever i och ge inspiration att gå vidare. Här hittar du musik som gör skillnad i det stora och det lilla. Vad vill du inspireras av?

Till konserterna
Slagverkaren Martin Ödlund spelar på pukor.

Slagverkaren Martin Ödlund

"Jag ser fram emot att spela Beethovens sjua. Det är kalas för en slagverkare. Beethoven hade ett eget sätt att skriva för pukor. Han skapade en tradition, man spelar en hel del starkt."

Lär känna Martin
Violinisten Nicola Bourovka spelar violin i rött sammetsrum

Violinisten Nicola Boruvka

"Mitt favoritstycke är Tod und Verklärung av Richard Strauss. Det är en gåta hur han får orkestern att klinga som den gör. Övertonerna glittrar i hela salen. Man blir gripen av berättelsen."

Lär känna Nicola
Trombonisten Jens Kistian Søgaard med instrumentet i sin hand.

Trombonisten Jens Kristian Søgaard

"Jag ser väldigt mycket fram emot att spela Richard Strauss Alpsymfoni. Han skriver så fint för trombon, det är utmanande och väldigt uttrycksfullt."

Lär känna Jens Kristian
Kontrabasisten Jenny Ryderberg tittar ner på sitt instrument med leende på läpparna.

Kontrabasisten Jenny Ryderberg

"Jag ser fram emot Tjajkovskijs sjätte symfoni, Pathetique. Det är kontrabasarnas låt. Vi avslutar med att spela utdöende hjärtslag. Det har spekulerats i att Tjajkovskij illustrerade sin egen förestående död."

Lär känna Jenny
Kontrabasisten Jenny Rydeberg spelar på sitt instrument i ett rött sammetsrum

Ge ditt liv konsertmagi!

Ett abonnemang i Göteborgs Konserthus ger dig oförglömliga upplevelser och rabatterat biljettpris. Dessutom många andra att dela upplevelserna med.

Abonnemang 2023-2024