Göteborgs Symfoniker spelar i Frölunda torg med publik runt om. Foto Francis Löfvenholm. Göteborgs Symfoniker spelar i Frölunda torg med publik runt om. Foto Francis Löfvenholm.

Publicerat 3 maj 2023 Låt oss växa tillsammans

"Våra företagspartners spelar en avgörande roll. Med musiken som förenande kraft gör vi Västra Götaland till en starkare och mer inkluderande region – tillsammans." Camilla Bröyn, Projektledare strategiska partnerskap

Att nå publik i alla åldrar med klassisk musik av högsta konstnärliga kvalitet är vårt viktigaste uppdrag. Våra företagspartners spelar en avgörande roll för att göra det möjligt. Med musiken som förenande kraft gör vi Västra Götaland till en starkare och mer inkluderande region – tillsammans.

Till exempel har Stenastiftelsen gjort det möjligt för oss att bjuda in fina solister säsongen 2023-2024 – sopranen Lise Davidsen, pianisten Maria Joao Pires, pianisten Víkingur Ólafsson och violinisten Leonidas Kavakos. Tillsammans med Volvo gör vi det möjligt för barn att kostnadsfritt vara med i en stråkorkester eller en kör i utsatta områden. Samarbetet med GP gör det möjligt för oss att stärka Göteborgs attraktionskraft genom musik och kultur.

Vill ditt företag också vara med och ge näring till Sveriges Nationalorkesters arbete? Hör av dig!

Göteborgs Symfoniker tar emot applådtacket på Stora salens scen.

Camilla Bröyn
Projektledare strategiska partnerskap
camilla.broyn@gso.se

Camilla Bröyn tittar in i kameran.