Göteborgs Symfoniker

Välj ett abonnemang laddat med konsertmagi!

Du får oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris och egen stol i salongen. Dessutom många andra att dela upplevelserna med säsongen 2022-2023!

Välj ditt abonnemang
Aktuella konserter
Se hela programmet
Hand som håller i en cd-skiva

Grammisvinnare 2022!

Göteborgs Symfonikers album med musik av tonsättarna Elfrida Andrée, Valborg Aulin och Ida Moberg fick en grammis! Inspelningen var något av det modigaste vi gjort.

Läs mer & lyssna på skivan
Dirigenten Santtu-Matias Rouvali skrattar med taktpinne handen.

Upplev magin med klassisk musik - när som helst

Det digitala konserthuset GSOplay är alltid öppet för dig. Välkommen att nyfiket kika in och hitta dina klassiska favoriter bland förinspelade konserter, livesändningar och intervjuer!

Titta på GSOplay

Funkispärlan vid Götaplatsen

Ett besök i Göteborgs Konserthus är en upplevelse för alla sinnen. Den vackra byggnaden bjuder på stilren funktionalism med musiken i centrum. Här föds oförglömliga musikminnen varje vecka, sedan 1935.

Konserthuset

Upptäck magin bakom musiken

Upptäck, utforska och låt dig förundras av den klassiska musikens magiska värld. Från podd och blogg till konsertmagasinet Podiet – här hittar du nycklarna till ny kunskap.

Upptäck

En alldeles makalös upplevelse

Göteborgs Symfoniker samlar 109 musiker som drivs av kärleken till musiken och viljan att ge dig en alldeles makalös upplevelse. Den passionen och ambitionen gör att Göteborgs Symfoniker, Sveriges Nationalorkester, kan tävla med världens främsta orkestrar.

Göteborgs Symfoniker

Konsten i Konserthuset

Många av konstverken i Göteborgs Konserthus knyter an till musik eller har en relation till Göteborgs Symfoniker. Här finns allt från porträtt av kompositörer som Grieg och Sibelius till Sveriges största väv med mönster av Sven X-et Erixson.

Konst i Konserthuset

Presenter till mamma!

Vill du överraska med en konsertupplevelse eller låta mamma välja själv och uppvakta med ett presentkort, laddat med så mycket upplevelser och längtan som du vill? Här hittar du presenter fyllda av konsertmagi!

Presenttips
Stråkar Stråkar
Trumpet Trumpet
Fiol Fiol