Göteborgs Symfoniker

Yogakonsert: Metamorfos

Inspelad för GSOplay 17 April 2020.

Välkommen att ta del av ett underbart yogapass tillsammans med musiker från Göteborgs Symfoniker under ledning av Lene Skomedal.

Vi är mitt i en kris och det pågår stora förändringar. Förhoppningsvis leder det till en bättre värld. Men just nu, låt oss acceptera detta, stanna i detta och gå igenom detta – tillsammans.
I denna yogakonsert kan du lyssna på underbar klassisk musik och lära känna människorna bakom musiken, samtidigt som du kan välja att delta i ett yogapass som är befriande och stärkande. Det kommer att bli andningsövningar och yogapositioner som passar alla. Vårt hopp är att du kan njuta av denna upplevelse, känna dig starkare, mer styrkt och mer fri och att du kan känna dig mer nära dina andetag, din kropp, dina sinnen och världen – även om du kanske är i karantän.

Vi gör liknande konserter fyra gånger om året med olika teman och program på Göteborgs Konserthus med cirka 120 personer, men den här gången fick vi tyvärr ställa in på grund av corona. Därför vill vi ge er alla en särskild yogakonsert för dessa svåra tider. Var försiktiga och ta hand om er!

 

 

Få nyhetsbrev från GSOplay

Håll dig uppdaterad om nya konserter på GSOplay.

Program

Arvo Pärt Fratres

Vivaldi Sats två ur ”Vintern” (De fyra årstiderna)

Beethoven Sats ett ur Stråkkvartett nr 13

V Aulin Sats ett ur Stråkkvartett F-dur

Sjostakovitj Sats två ur Stråkkvartett nr 8

Vivaldi Sats två ur ”Sommaren” (De fyra årstiderna)

Shaw Entr’acte

Puccini Crisantemi

Dvorák Sats två ur Stråkkvartett nr 12

Vivaldi Sats två ur ”Vintern” (De fyra årstiderna)

Medverkande

Terje Skomedal violin

Joel Nyman violin

Tuula Fleivik Nurmo altfiol

Oscar Sokk Kleväng cello

Yoga Lene